Bogaty i kremowy wegański miętowy mus czekoladowy
Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 3G białka, oraz 31 g tłuszczu. Jeśli masz KARTONOWY krem sojowy-patrz UWAGI poniżej, czekolada bezmleczna, kilka kropli olejku miętowego i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bogaty Mus Czekoladowy, Bogaty Mus Czekoladowy, oraz Bogaty Mus Czekoladowy Sernik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozbij czekoladę na małe kawałki, włóż ją do miski na patelni z bardzo gorącą wodą i pozostaw do stopienia.
Śmietanę sojową ubić, aż będzie bardzo gęsta i dobrze napowietrzona. Złóż roztopioną czekoladę, dodaj kilka kropli olejku miętowego, a następnie dokładnie wymieszaj.Łyżka lub pianka mus do poszczególnych potraw i udekorować bezmleczne chipsy czekoladowe lub trochę startej czekolady.Schłodzić w lodówce przez 1 godzinę przed podaniem.