Bogate i kremowe puree ziemniaczane

Bogate i kremowe puree ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj bogatych i kremowych puree ziemniaczanego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 536 kalorii, 7G białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka ciężkiej śmietany, koszernej soli i pieprzu, ziemniaków Yukon gold i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tłuczone Ziemniaki Bogate I Kremowe, Tłuczone słodkie ziemniaki bogate w masło, oraz Bogaty i kremowy puree kalafior dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w holenderskim piekarniku lub dużym garnku. Przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i zmniejszyć do gotować. Gotuj do miękkości i nie ma oporu, gdy ziemniaki są szturchane nożem do parowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Ziemniaki obrać ostrożnie pod chłodną bieżącą wodą. Peelingi powinny łatwo ześlizgnąć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Przenieść ziemniaki do dużej miski, jak je obrać. Przekaż ziemniaki przez ricer lub młyn spożywczy ustawiony nad miską miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Do ziemniaków dodajemy roztopione masło i połowę śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Ubijaj na małej prędkości za pomocą wiosła, aż śmietana i masło zostaną włączone, około 30 sekund. Zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż będzie gładka i kremowa, około 1 minuty. Dostosuj do pożądanej konsystencji z większą ilością kremu i/lub bulionu z kurczaka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Utrzymuj ciepło do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn