Bogata Wołowa Zupa Jęczmienna

Bogata Wołowa Zupa Jęczmienna
Bogata wołowa zupa jęczmienna to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 35g białka, oraz 34g tłuszczu. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka liści laurowych, marchew, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Bogata Cebulowa Zupa Wołowa, oraz Zupa jęczmienna wołowa dla 2 dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę w dużym garnku lub holenderskim piekarniku, takim jak Le Creuset.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodaj oxtails, 1 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczka pieprzu i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut, aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Usuń oxtails z rowkiem łyżką i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Dodaj pory, marchew, cebula, seler i czosnek do tłuszczu w garnku i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut, aż warzywa zaczną brązowieć. Gałązki tymianku związać sznurkiem kuchennym i dodać do garnka wraz z liśćmi laurowymi. Powrót Wołów do garnka i dodać bulion, 1 łyżeczka soli i 1 łyżeczka pieprzu. Podnieść ogień i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę. Odrzuć wiązkę tymianku i liście laurowe, a następnie usuń tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
OxtailOxtail
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
W międzyczasie zagotować 4 szklanki wody i dodać jęczmień. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Gdy zupa będzie gotowa, dodaj jęczmień i gotuj zupę przez kolejne 15 lub 20 minut, aż jęczmień będzie miękki. W zależności od zasolenia bulionu, zupa może potrzebować kolejnej łyżeczki soli i trochę pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
8
Podawać na gorąco, z wołami lub bez.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn