Bogata Wołowa Zupa Jęczmienna

Bogata Wołowa Zupa Jęczmienna
Bogata wołowa zupa jęczmienna to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 35g białka, oraz 34g tłuszczu. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka liści laurowych, marchew, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Bogata Cebulowa Zupa Wołowa, oraz Zupa jęczmienna wołowa dla 2 dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę w dużym garnku lub holenderskim piekarniku, takim jak Le Creuset.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj oxtails, 1 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczka pieprzu i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut, aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Usuń oxtails z rowkiem łyżką i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Dodaj pory, marchew, cebula, seler i czosnek do tłuszczu w garnku i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut, aż warzywa zaczną brązowieć. Gałązki tymianku związać sznurkiem kuchennym i dodać do garnka wraz z liśćmi laurowymi. Powrót Wołów do garnka i dodać bulion, 1 łyżeczka soli i 1 łyżeczka pieprzu. Podnieść ogień i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę. Odrzuć wiązkę tymianku i liście laurowe, a następnie usuń tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
OxtailOxtail
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
W międzyczasie zagotować 4 szklanki wody i dodać jęczmień. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
7
Gdy zupa będzie gotowa, dodaj jęczmień i gotuj zupę przez kolejne 15 lub 20 minut, aż jęczmień będzie miękki. W zależności od zasolenia bulionu, zupa może potrzebować kolejnej łyżeczki soli i trochę pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
8
Podawać na gorąco, z wołami lub bez.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn