Boczkowo-Cheddarowy Klopsik

Boczkowo-Cheddarowy Klopsik
Need a דל פחמימות,zne danie główne? Boczek - Cheddar klopsiki może być niesamowite przepis spróbować. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ostry ser cheddar, unseasoned bułka tarta, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cheddar Cheese Bacon Meatloaf, Grillowany klopsik Cheddar, oraz Cheddar BBQ Muffins Meatloaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż stojak na środku. Linia obramowana blacha do pieczenia z folią aluminiową, i podkręcić krawędzie folii złapać tłuszcz jak gotuje klopsiki; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem boczku w dużej misce. Używając czystych rąk, mieszaj wszystko, aż do połączenia (nie ściskaj ani nie przepracuj mieszaniny).
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Przenieść mieszaninę do środka przygotowanej blachy do pieczenia. Używając rąk, uformuj go w bochenek o wymiarach 9 na 5 cali. Zasłoń plastry boczku ukośnie na bochenku, układając je obok siebie, przycinając w razie potrzeby i upewniając się, że cała powierzchnia bochenka jest pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec, aż boczek dopiero zaczyna chrupać i natychmiastowy odczyt termometr włożony do centrum rejestruje 160 ° F, około 50 minut.Ustaw piekarnik do pieczenia i pieczenia, aż boczek jest całkowicie rumiane i chrupiące, o 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieś blachę do stojaka drucianego i niech klopsiki odpoczynku na 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn