Boczkowo-Cheddarowy Klopsik
Need a דל פחמימות,zne danie główne? Boczek - Cheddar klopsiki może być niesamowite przepis spróbować. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ostry ser cheddar, unseasoned bułka tarta, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cheddar Cheese Bacon Meatloaf, Grillowany klopsik Cheddar, oraz Cheddar BBQ Muffins Meatloaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż stojak na środku. Linia obramowana blacha do pieczenia z folią aluminiową, i podkręcić krawędzie folii złapać tłuszcz jak gotuje klopsiki; odstawić.
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem boczku w dużej misce. Używając czystych rąk, mieszaj wszystko, aż do połączenia (nie ściskaj ani nie przepracuj mieszaniny).
Przenieść mieszaninę do środka przygotowanej blachy do pieczenia. Używając rąk, uformuj go w bochenek o wymiarach 9 na 5 cali. Zasłoń plastry boczku ukośnie na bochenku, układając je obok siebie, przycinając w razie potrzeby i upewniając się, że cała powierzchnia bochenka jest pokryta.
Piec, aż boczek dopiero zaczyna chrupać i natychmiastowy odczyt termometr włożony do centrum rejestruje 160 ° F, około 50 minut.Ustaw piekarnik do pieczenia i pieczenia, aż boczek jest całkowicie rumiane i chrupiące, o 3 protokół więcej.
Przenieś blachę do stojaka drucianego i niech klopsiki odpoczynku na 10 minut przed krojeniem.