Boczek zawinięty BBQ-krewetki Kabobs

Boczek zawinięty BBQ-krewetki Kabobs
Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, bull ' s-eye oryginalny sos barbecue, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kaboby krewetkowe zawinięte w boczek z sosem pomarańczowo-Chipotle, Grillowanie: Kaboby Z Kurczaka Zawinięte W Boczek, oraz Boczek Owinięty Grzybami Kabobs / Kebabs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Zawiń 1 kawałek boczku wokół każdej krewetki. Wątek 2 Każda krewetka, plastry cukinii i kawałki pieprzu na przemian na 10 szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Grill 3 do 4 min. z każdej strony lub aż krewetki skręcić różowy, obracając i szczotkowanie od czasu do czasu z sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn