Boczek Zawijany Kasztany Wodne I

Boczek Zawijany Kasztany Wodne I
Boczek zawinięty kasztany wodne i jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 24 porcjami. Ten napój ma 110 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz boczek, kasztany wodne, sos teriyaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odsączyć kasztany i umieścić je w misce. Przykryć kasztany sosem teriyaki i marynować w lodówce przez 2 godziny lub dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć kasztany wodne z lodówki i dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
4
Pokrój paski boczku na pół tak, aby paski miały długość około 3 cali. Każdy kasztan owinąć boczkiem i zabezpieczyć boczek zamknięty wykałaczką. Ułóż wszystkie zawinięte kasztany na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
5
Wstawić do piekarnika, aż boczek będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i cieszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn