Boczek Zawijany Kasztany Wodne I
Boczek zawinięty kasztany wodne i jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 24 porcjami. Ten napój ma 110 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz boczek, kasztany wodne, sos teriyaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odsączyć kasztany i umieścić je w misce. Przykryć kasztany sosem teriyaki i marynować w lodówce przez 2 godziny lub dłużej.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjąć kasztany wodne z lodówki i dobrze spuścić.
Pokrój paski boczku na pół tak, aby paski miały długość około 3 cali. Każdy kasztan owinąć boczkiem i zabezpieczyć boczek zamknięty wykałaczką. Ułóż wszystkie zawinięte kasztany na blasze do pieczenia.
Wstawić do piekarnika, aż boczek będzie chrupiący.
Wyjąć z piekarnika i cieszyć.