Boczek-Wędzona Papryka-Batony Cheddar
Boczek-wędzone papryka-Cheddar bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 72 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonego pieprzu, masło, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Boczek-Wędzona Papryka-Batony Cheddar, Cheddar Risotto z wędzoną papryką, oraz Cheddar, Dymka i bułeczki z wędzoną papryką.
Instrukcje
Beat ser, masło, pół na pół, i sól na średniej prędkości z heavy-duty mikser elektryczny stojak do wymieszania. Stopniowo dodawać mąkę, boczek, paprykę i zmieloną czerwoną paprykę, ubijając aż do połączenia.
Odwróć się na dobrze obsypaną mąką powierzchnię. Podzielić na 2 równe części; spłaszczyć każdą NA kwadrat.
Rozwałkuj każdy kwadrat do grubości 1/8 cala.
Pokroić w 2 paski 1/2-x 3/4-cala, używając karbowanego koła do ciasta.
Umieść 1 cal od siebie na pergaminie wyłożonych arkuszy do pieczenia.
Piec 15 do 20 minut lub do złotego koloru; ostudzić na blasze do pieczenia na stojakach z drutu 30 minut.