Boczek-Tłuste Pierniczki
Boczek-tłuste pierniczki to bezmleczne przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 249 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka tłuszczu boczku, mielony imbir, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Boczek Tłusty Gingersnaps, Boczek Tłusty Gingersnaps, oraz Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i pulsuj, aż powstanie gładkie, sztywne ciasto. Owinąć ciasto w plastik i schłodzić w lodówce przez kilka godzin.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Umieścić 1/4 szklanki cukru w płytkiej misce. Zerwanie 1-łyżka grudek, rozwałkować ciasto na kulki, kropla do cukru, rolki do pokrycia, i umieścić 2 cale od siebie na blasze do pieczenia.
Piec przez 10 do 12 minut, aż ciasteczka będą Ciemnobrązowe.
Ostudzić na blasze do pieczenia przez kilka minut, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Przedruk za zgodą kucharza
Walka Kim Severson i Julia Moskin, © 2012 Ecco