Boczek Szpinakowy Warstwy
Becon Spinach Strata zajmuje około 1 godziny i 15 minut od początku do końca. To danie główne ma 497 kalorii, 31 g białka i 30 g tłuszczu na porcję. Za 1,51 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, soli, sproszkowanej cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 59%. Strata szpinakowa, Strata szpinakowa i Strata szpinakowa Feta są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż na oleju pieczarki i cebulę, aż będą miękkie.
Umieść połowę kostek chleba i 1/2 szklanki sera szwajcarskiego w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Ułóż warstwami bekon, ser cheddar, mieszankę grzybów, szpinak i pozostały ser szwajcarski oraz kostki chleba.
W dużej misce wymieszaj jajka, mleko i przyprawy.
Wylać na zapiekankę. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed pieczeniem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 45-55 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty (przykryć luźno folią, jeśli wierzch zbyt szybko się przyrumieni).
Przed krojeniem odstaw na 10 minut.