Boczek, szpinak i śmietana ziemniaki
Need a przystawka bezglutenowa? Boczek, szpinak i ziemniaki śmietana może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 575 kalorii, 12g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Mieszanka śmietany, soli i pieprzu, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest super. Spróbuj Boczek, szpinak i śmietana ziemniaki, Boczkowo-Szpinakowe Puree Ziemniaczane, oraz Ziemniaki Faszerowane Szpinakiem I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść ziemniaki w garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia, sól i gotować do miękkości, 12 do 15 protokół.
Na małej patelni na średnim ogniu dodać trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i boczku i brązowy, 7 do 8 protokół.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, 5 minut więcej.
Odcedzić ziemniaki i umieścić z powrotem w gorącym garnku.
Do ziemniaków dodajemy boczek, cebulę i rozmrożony szpinak, masujemy do połączenia, następnie dodajemy śmietanę. Rozgnieść na gładką masę i doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.