Boczek i smażony zielony pomidor Pimento Grillowany ser
Przepis boczek i smażony zielony pomidor Pimento Grillowany ser może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 1. Na 11,23 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2840 kalorii, 85g białka, oraz 216g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka masa harina, serek, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. 2111 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Smażony zielony pomidor BLT z serem Pimento, Smażone kanapki z zielonym pomidorem i serem Pimento, oraz Smażony zielony pomidor z boczkiem Grillowany ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Plastry zielonego pomidora moczyć w maślance przez co najmniej 30 minut w temperaturze pokojowej.Ugotować boczek i odstawić na papierowe ręczniki do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2
Wymieszaj masę harina, mąkę kukurydzianą i przyprawę kreolską i umieść ją w szerokim i płytkim naczyniu.Wyciągnij plastry pomidora z maślanki i zagłębiaj je w mieszance mąki kukurydzianej.Smażyć plastry pomidora w oleju na średnim ogniu, aż złoty kolor z obu stron, około 3-4 minut na stronę i odstawić do odsączenia na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
(mieszanka Masy Kukurydzianej)
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Podgrzać patelnię na średnim ogniu.Posmaruj zewnętrzną stronę każdej kromki chleba, ułóż jedną kromkę na patelni z masłem do dołu, rozłóż na połowie sera, a następnie polej smażonymi plastrami zielonych pomidorów i boczkiem, a następnie pozostałym serem i kromką chleba, masłem do góry.Gotować, aż złoty kolor z obu stron i ser topi się, o 2-4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.