Boczek i cebula Chard szwajcarski
Boczek i cebula szwajcarski Chard jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka vidalia, ocet balsamiczny, bulion drobiowy mniej sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Szwajcarski Chard I Vidalian Ciasto Cebulowe, Frittata szwajcarska z Chardą i cebulą, oraz Szwajcarska Chard i karmelizowana Lazania cebulowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chard cienko pokroić; grubo posiekać liście. Wrzucić razem; odstawić na bok.
Gotować boczek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu przez 3 minuty.
Dodać czosnek i cebulę; gotować 2 minuty lub do miękkości, często mieszając.
Dodać 1/2 chard i cały bulion do patelni. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 2 minuty lub aż chard więdnie. Powtórz procedurę z pozostałym chard.
Dusić, odkryte, 5 minut lub do chard jest przetargu, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z octem, solą i pieprzem. Gotować do całkowitego ogrzania.