Chleb ze szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, gruby rustykalny chleb, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bochenek Ze Szpinakiem, Dip szpinakowy w bochenku, oraz Gorący Chleb Ze Szpinakiem Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło 9-przez-5-calowy nonstick patelni Bochenek. Dno garnka wyłożyć papierem do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Umieścić jajka i mleko w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodać chleb i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Rozgrzać masło w dużym, patelni wysokiej jednostronnej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać cebulę, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotować do miękkości, o 6 protokół. W partiach, dodać szpinak i gotować, aż zwiędnie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Odcedzić w durszlaku. Delikatnie nacisnąć szpinak, aby uwolnić nadmiar wilgoci. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
8
Mieszaninę szpinaku przełożyć do robota kuchennego i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
9
Szpinak wlać do miski z mieszaniną chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
10
Dodać 3/4 szklanki parmezanu, pozostałą sól i pieprz oraz gałkę muszkatołową. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
11
Rozłóż połowę mieszaniny na dnie przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Ułożyć jajka na twardo, od końca do końca, w linii wzdłuż środka mieszanki szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka Cielęce
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
13
Dodaj pozostałą mieszankę szpinaku na wierzchu i delikatnie naciśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
14
Posypać pozostały parmezan i piec przez 1 godzinę. Ostudzić 15 minut, a następnie uruchomić cienką metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby uwolnić Bochenek. Odwróć bochenek na deskę do krojenia, Usuń pergamin i pokrój w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu