Bochenek mięsa kukurydzianego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 27g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz jajko, oregano, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kukurydziany Bochenek Mięsa, Następnego Dnia Meat Loaf Pie, oraz Mama ' s Best Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę i seler; smażyć 5 minut lub do miękkości i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać bazylii i kolejnych 5 składników (bazylia przez czosnek); gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
5
Połączyć mieszankę cebuli, mięso, bułka tarta, 1/2 szklanki kukurydzy, i pietruszka w dużej misce; odstawić.