Bochenek Szynki
Ham Loaf to przepis bezglutenowy składający się z 16 porcji. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 22 g białka i 27 g tłuszczu. Za 70 centów za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Mieszanka brązowego cukru, mielonej szynki, mielonej musztardy i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżkową wynoszącą 36%. Wypróbuj bochenek szynki, bochenek szynki i bochenek szynki, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce wymieszaj mieloną szynkę, mieloną wieprzowinę, cebulę, płatki owsiane, jajka, natkę pietruszki, mieloną musztardę, pieprz i skondensowane mleko.
Dobrze wymieszaj. Uformuj 2 bochenki; umieścić w foremkach do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali.
Piec bochenki w nagrzanym piekarniku przez 30 minut. Wymieszaj brązowy cukier i ocet w małym rondlu; gotować przez 1 minutę.
Wyjmij bochenki z piekarnika i posyp je mieszanką brązowego cukru. Włóż ponownie bochenki do piekarnika; często podlewaj sosami z patelni, aż się zrumienią i ugotują, przez 30 do 45 minut dłużej.
W małej misce połącz majonez, śmietanę, chrzan i sok z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawaj sos na pokrojonym w plasterki bochenku szynki.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Moet & Chandon White Star (). Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Moet & Chandon Biała Gwiazda ()]()
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
White Star to delikatniejszy szampan. Jest dobrze zbalansowane i harmonijne, z subtelnymi aromatami ciepłych tostów i piernika. Finisz utrzymuje się z nutą miodu.