Bochenek Sernika Snickers
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 457 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 65 powiedziało, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką cukier, ser mascarpone, philadelphia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sernik Snickers, Sernik Snickers, oraz Sernik Snickers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 170C fan/190C / 163° / Gas mark 3.
Wyłożyć 1kg bochenka z papierem do pieczenia, ja używam wkładek, są one znacznie szybsze.
W maszynce, whizz herbatniki i orzeszki ziemne, aż będą okruchy, można zostawić go trochę szorstki z niektórych kawałków pozostałych.
Roztopić masło i wymieszać przez okruchy biszkoptów.
Wlej do bochenka i mocno dociśnij, a następnie włóż do piekarnika na 15 minut. Pozostaw do ostygnięcia, a następnie włóż do lodówki, aż będziesz jej potrzebować, lub na noc.
Zanim wykonasz nadzienie, będziesz musiał ponownie podgrzać piekarnik do tej samej temperatury, której użyłeś do podstawy.
Mascarpone, śmietanę i philadelphię ubić drewnianą łyżką, następnie dodać cukier i jajka. Utrzymuj ubijanie, aż będzie dobrze połączone i gładkie.
Dodać kawałki Snickersa i wymieszać.
Wlać mieszaninę na wierzchu podstawy herbatnika i piec przez półtorej godziny. Wyłącz piekarnik, ale zostaw ciasto. Fudgey topping with develop. Nie martw się o to, jak długo musi pozostać w piekarniku, po prostu wyjmij go, gdy zobaczysz, że góra trochę się rumiała.
Ciasto pozostaw do ostygnięcia w puszce, następnie ostrożnie wyjmij i włóż do lodówki, aż będziesz gotowy do podania.
Przed podaniem skropić ciasto sosem toffi i roztrzepaną masą orzeszków ziemnych.