Bochenek Marchewkowo-Soczewicowy
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Marchew-soczewica Bochenek może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szybkiego gotowania owsa, białka, orzechy włoskie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Bochenek z soczewicy Tracy, Pieczarkowy Bochenek Soczewicy, oraz Wegański Bochenek soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchewka parowa, przykryta, 15 minut lub do miękkości.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i imbir; smażyć 7 minut lub aż złoty.
Połączyć marchew, mieszanka cebuli, soczewica, i następne 4 składniki (soczewica przez jajko) w robocie kuchennym,i proces do gładkiej.
Mieszanka marchew, owies, bułka tarta, orzechy włoskie i sól w dużej misce. Wymieszać łyżką do patelni o wymiarach 8 x 4 cale pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut.