Bochenek Bananowo-Orzechowy
Bochenek bananowy to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, pekan, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bochenek bananowo-orzechowy, Banano & pecan Fudge loaf, oraz Bananowe muffinki jogurtowe i mały chlebek bananowy.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat in bananas.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól; dodać do śmietany mieszaniny. Złożyć w orzechach pekan.
Przenieś do nasmarowanego 9-calowego. x 5-po. patelnia bochenkowa.
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu.
W małej misce, połączyć Serek i ananas.