Bob ' s Stick-To-Your-Ribers Split Grochówka
Bob ' s Stick-To-your-Ribers Split Grochówka jest bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, wodę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Zupa z wędzonej szynki z groszkiem i zielonym groszkiem, Nonnie ' s Spaghini stick-to-your-żeberka zupa, oraz Zupa Grochowa Split dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posortuj i opłucz groszek.
Rozłupany groszek umieścić w dużym garnku i zalać wodą.
Dodać kości szynki, cebula, sól, pieprz, majeranek, i liść laurowy.
Zagotować zupę, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować bardzo delikatnie przez 1,5 godziny.
Usunąć kość szynki, odciąć mięso i pokroić w kostkę.
Do zupy włożyć szynkę, dodać seler lub ziemniaki i marchewkę.
Kontynuuj gotować zupę przez 30 do 40 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.