Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes
Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes to amerykański przepis, który służy 24. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mąkę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 196 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, Jeżyn Aksamitny Tort Z Lukrem Serowym, oraz Gingerbread & Lemon Curd Trifle W / BlackBerry Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake lub muffin patelni z 24 regularne wkładki Cupcake wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Taca Na Muffinki
Piekarnik
2
Umieść olej, maślankę, jajka, ocet, wanilię i cukier w misce elektrycznego miksera stojącego i ubijaj przystawką do łopatek, aż dokładnie wymieszasz. Mąkę, sodę oczyszczoną, sól i proszek kakaowy przesiać i powoli dodawać do miksera na małej prędkości. W razie potrzeby dokładnie zeskrobać miskę.
Dodać barwniki żywności w stałym strumieniu, aż pożądany odcień zostanie osiągnięty; powinien wyglądać niebiesko-fioletowy. Beat przez kolejne 3 minuty. Zeskrobać miskę po raz ostatni i mieszać ręcznie przez 30 sekund.
Napełnij wkładki babeczkowe dwie trzecie pełne z ciasta i piec, aż utworzą półtwardą skórkę na górze, o 25 protokół. Natychmiast wyjmij babeczki z patelni i umieść na stojaku chłodzącym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
5
Nadzienie z twarogu jeżyn: zagotować jeżyny i wodę w średniej wielkości rondlu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż jeżyny będą miękkie i łatwo oddzielić, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Przenieść mieszaninę na sito i przejść za pomocą łyżki, aby pomóc rozgnieść jeżyny. Wyrzucić miąższ i zarezerwować sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Sok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
7
Mąkę i cukier umieścić w czystym rondlu i powoli wlać sok z jeżyn, rezerwując 2 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Jeżyn
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Trzepaczka stale. Po dokładnym połączeniu dodać całe jajka i żółtka, ubijając i gotując, aż mieszanina zgęstnieje. Gdy twaróg uformuje się, po około 7 minutach wyjąć z ognia i wymieszać z masłem. Przykryć szczelnie i umieścić w lodówce do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
żółtko Jaja
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
9
Na lukier twarogowy: ubić Serek i masło razem w misce miksera elektrycznego stoiska, aż blady i kremowy.
Dodaj sok z jeżyn i skórkę z cytryny i nadal bić, aż kolor jest nawet. (Skórka z cytryny ma tendencję do przylegania do ostrza ubijacza. Podczas usuwania z miski miksera, należy zeskrobać to off i mieszać z powrotem do lukier ręcznie.) Zmniejszyć prędkość do niskiej i powoli rozpocząć dodawanie cukru cukierników. Dodawać aż lukier będzie miał średnio sztywną konsystencję. Nie może wymagać pełne 5 szklanki cukru. Beat na dużej prędkości przez kolejne 2 minuty, skrobanie w dół miski w razie potrzeby.
Usuń środek każdej babeczki za pomocą Apple corer. Wypełnij wnękę twarogiem jeżyn, aż zrówna się z górną częścią ciasta. Lukier wyłożyć na wierzch za pomocą zwykłej końcówki ciasta. Pokruszyć jedno z ciast na małe kawałki i rozrzucić kilka kruszy na wierzchu każdego ciasta tak, że przylega do lukru.