Bliski Wschód Kibbeh
Bliskowschodni kibuc jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 210 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka gruboziarnistego bulguru, mielonego kminku, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lemoniada Z Bliskiego Wschodu, Pizza Bliskowschodnia, oraz Jagnięcina Z Bliskiego Wschodu.
Instrukcje
Umieścić bulgur w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i przykryć wodą tylko do górnej części bulgur.
Umieścić w kuchence mikrofalowej i gotować na wysokości 1 do 2 minut, aż bulgur jest spuchnięty i woda jest wchłaniana. Krótko wrzucić i odstawić do ostygnięcia.
Umieścić liście mięty w misce robota kuchennego. Proces, stopniowo dodając cebulę przez rurkę paszową, aż zarówno mięta, jak i cebula zostaną drobno posiekane. Mieszamy mieszankę miętowo-cebulową do bulguru, z kminkiem, zielem angielskim, solą i pieprzem. Mieszaninę bulgur wymieszać z mieloną jagnięciną i dokładnie wymieszać. Za pomocą wilgotnych rąk, kształt mieszaniny jagnięciny na małe, wielkości dłoni paszteciki.
Umieść oliwę z oliwek na patelni i podgrzać na średnim ogniu.
Dodać paszteciki kibbeh i gotować, aż Na zewnątrz jest złoty kolor i środek jest gotowane przez, obracając raz, o 6 protokół z każdej strony.