Bliski Wschód Kibbeh

Bliski Wschód Kibbeh
Bliskowschodni kibuc jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 210 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka gruboziarnistego bulguru, mielonego kminku, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lemoniada Z Bliskiego Wschodu, Pizza Bliskowschodnia, oraz Jagnięcina Z Bliskiego Wschodu.

Instrukcje

1
Umieścić bulgur w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i przykryć wodą tylko do górnej części bulgur.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić w kuchence mikrofalowej i gotować na wysokości 1 do 2 minut, aż bulgur jest spuchnięty i woda jest wchłaniana. Krótko wrzucić i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Umieścić liście mięty w misce robota kuchennego. Proces, stopniowo dodając cebulę przez rurkę paszową, aż zarówno mięta, jak i cebula zostaną drobno posiekane. Mieszamy mieszankę miętowo-cebulową do bulguru, z kminkiem, zielem angielskim, solą i pieprzem. Mieszaninę bulgur wymieszać z mieloną jagnięciną i dokładnie wymieszać. Za pomocą wilgotnych rąk, kształt mieszaniny jagnięciny na małe, wielkości dłoni paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
MiętaMięta
Ziele AngielskieZiele Angielskie
BulgurBulgur
PieprzPieprz
KminekKminek
CebulaCebula
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść oliwę z oliwek na patelni i podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać paszteciki kibbeh i gotować, aż Na zewnątrz jest złoty kolor i środek jest gotowane przez, obracając raz, o 6 protokół z każdej strony.
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn