Blender Yorkshire Pudding
Blender Yorkshire Pudding może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 126 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 45 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pudding Yorkshire, Pudding Yorkshire, oraz Pudding Yorkshire dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozbić jajka w blenderze; miksować przez 2 do 3 minut.
Mąkę i sól przesiać razem w misce; dodać mieszaninę mąki i 1/4 szklanki mleka do blendera. Zmiksować na gładką masę przez 1 minutę. Zeskrobać ciasto z boków blendera i wlać pozostałe 3/4 szklanki mleka. Blend do gładkiej, 2 do 3 więcej minut.
Przechowywać w lodówce ciasto 1 do 2 godzin przed gotowaniem.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Do każdej z 6 filiżanek muffinek wlać 2 łyżeczki kapieli.
Umieść patelnię muffin w piekarniku i podgrzewaj, aż kapiele będą bardzo gorące.
Do każdej z przygotowanych muffinek wlać ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż puddings puff up i są lekko rumiane, 20 do 30 protokół.