Blanszowane Gai Lan z sosem ostrygowym (chiński brokuł)

Blanszowane Gai Lan z sosem ostrygowym (chiński brokuł)
Przepis blanszowany Gai Lan z sosem ostrygowym (chiński brokuł) jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 5G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.08 za porcję. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wino ryżowe, gai lan, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Blanszowane Gai Lan Z Sosem Ostrygowym (Chiński Brokuł), Gai Lan (Chiński Brokuł) Z Sosem Ostrygowym, oraz Brokuły Chińskie w sosie ostrygowym (Gai Lan) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sos ostrygowy, skrobię kukurydzianą, bulion z kurczaka, wino ryżowe, cukier, sos sojowy, imbir, czosnek i olej sezamowy w małym rondlu.Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż sos zgęstnieje.Odstawić.Umyj Gai lan w zimnej wodzie.Obetnij i wyrzuć twarde DNA.Łodygi obrać, jeśli są grube i twarde; pozostawić gai lan w całości lub pokroić na części.Doprowadzić 1-3 ćwiartki wody do wrzenia w woku i dodać soję i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sos OstrygowySos Ostrygowy
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Wino RyżoweWino Ryżowe
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać zieleninę, doprowadzić do drugiego wrzenia z pokrywką.Wyłączyć ciepło i niech Zieloni pary na minutę lub dwie.Gdy zielone łodygi rozjaśnią się, przetestuj jeden dla doneness.It powinny być delikatne i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
3
Natychmiast odcedzić i otrząsnąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Przekładamy na talerz, polewamy sosem i od razu podajemy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Magazyn