Blackberry Ice
Blackberry Ice to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, Nadziewane tosty francuskie z jeżyn z polewą jeżyn, oraz Maślanka z jeżyn Panna Cottas z kompot z jeżyn.
Instrukcje
Połączyć 1 1/2 szklanki wody i cukru w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Gotować na średnim ogniu przez 2 minuty lub aż cukier się rozpuści, ciągle mieszając.
Dodać jeżyny i pozostałe składniki; proces do gładkiej. Przecedzić mieszaninę przez drobne sito do miski i wyrzucić ciała stałe.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali; przykryć i zamrozić 45 minut. Mieszaj mieszaninę jeżyn widelcem co 45 minut, aż do całkowitego zamrożenia i sypkości (około 3 godzin).
Wyjąć mieszaninę jeżyn z zamrażarki; zeskrobać widelcem, aż będzie puszysta.