Black Forest Cherry Layer Cake

Black Forest Cherry Layer Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta wiśniowego z Czarnego Lasu. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 596 kalorii, 7G białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ciasto, vanillan extract, vanillan extract, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort Wiśniowy Czarny Las, Tort Wiśniowy Czarny Las, oraz eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto czekoladowe: masło i mąka 2 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciasta i rozgrzej piekarnik do 177°. przesiać razem kakao i mąkę do miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Za pomocą miksera elektrycznego ubijamy jajka i cukier. Ustaw miskę na rondlu z centymetrem ledwo gotującej się wody i ubijaj stale, aż jajka będą ciepłe w dotyku, o 2 protokół. Powrót miski do miksera i ubić ze średnią prędkością aż jajka poczwórnie w objętości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubić wanilię i sól do mieszaniny jaj na średniej prędkości. Przesiać jedną trzecią zastrzeżonej mieszaniny kakao na górze; złożyć aż tylko włączone. Powtórz jeszcze dwa razy z pozostałą mieszaniną kakao. Złóż roztopione masło na dwie części. Nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
SólSól
JajkoJajko
4
Delikatnie zeskrobać ciasto na przygotowane Patelnie i piec, aż tester ciasta wyjdzie czysty, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pozostaw warstwy do ostygnięcia w patelniach na 10 minut; Odwróć na stojaki, aby całkowicie ostygły.
6
Nadzienie z czereśni: Rezerwuj 1/4 szklanki soku wiśniowego z wiśni, umieszczając 2 łyżki. do każdej z 2 małych filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
CzereśnieCzereśnie
7
Pozostałe wiśnie i sok umieścić w małym rondlu; wymieszać 7 łyżek. cukier, skrobia kukurydziana i sól. Doprowadzić do wrzenia, mieszając; następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż mieszanina jest gęsta, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CzereśnieCzereśnie
SokSok
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Wymieszać pozostałe 2 łyżki. cukier w 1 porcję soku wiśniowego i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
CukierCukier
1
Połączyć czekoladę i 1/4 szklanki śmietany w małej misce. Kuchenka mikrofalowa na średniej mocy przez 2 minuty. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieść mieszaninę do dużej metalowej miski i ubić w pozostałej 1 szklance śmietany i zarezerwowane 2 łyżki. sok wiśniowy. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Do schłodzonego ganaszu wiśniowego dodać cukier cukierniczy i wanilię. Ubić mikserem elektrycznym, aż będzie puszysty i wystarczająco gęsty, aby się rozprzestrzenił.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
CzereśnieCzereśnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Lukier z bitą śmietaną: w dużej, schłodzonej, metalowej misce, mikserem elektrycznym ubić śmietanę, cukier i wanilię na sztywność.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zespół ciasta: za pomocą ząbkowanego noża podziel każdą warstwę ciasta na pół, aby uzyskać 4 warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
6
Umieścić 1 warstwę na talerzu.
7
Połówkę nadzienia z czereśni rozłożyć na wierzchu; przykryć drugą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Połówkę zarezerwowanej mieszanki soku wiśniowego skropić na wierzchu, a następnie przykryć połową ganaszu wiśniowego. Powtórz nakładanie warstw z ciastem, nadzieniem wiśniowym, ciastem, sokiem wiśniowym i ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
CzereśnieCzereśnie

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka pszennamąka pszenna5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.wiśnie mrożone ciemnoziarniste, rozmrożonewiśnie mrożone ciemnoziarniste, rozmrożone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy6jaja w temperaturze pokojowejjaja w temperaturze pokojowej2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.półsłodka czekolada, pokrojona w wiórki, do dekoracjipółsłodka czekolada, pokrojona w wiórki, do dekoracji1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.półsłodka czekolada, drobno posiekanapółsłodka czekolada, drobno posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie93 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kij niesolone masło, roztopionekij niesolone masło, roztopione1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzone kakao w proszkuniesłodzone kakao w proszku1Batoniki toffi Heath(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)2Batoniki toffi Heath(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn