Black Bottom Pie II
Black Bottom Pie II wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szarlotka czarna, Ciasto Czarne Dno, oraz Babeczki Z Czarnym Dnem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiękcz żelatynę w zimnej wodzie. Roztopić czekoladowe chipsy w górnej części podwójnego kotła lub w misce w kuchence mikrofalowej. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić do ostygnięcia.
Połącz 1/2 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i soli w rondlu. Zmiksować mleko i żółtka, wymieszać z cukrem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje.
Wyjąć 1 szklankę kremu i połączyć z czekoladą: rozprowadzić w pieczonej skorupce ciasta. Zmiękczoną żelatynę wymieszać z pozostałą gorącą mieszanką kremu. Wymieszać z rumem.
Umieść patelnię w misce z lodowatą wodą lub przechowywać w lodówce. Mieszaj od czasu do czasu, aż mieszanina lekko stopi się po upuszczeniu z łyżki.
Połącz czekoladę i mieszankę kremu reserved.
Wlać do upieczonej skorupki ciasta.
Zmiękczoną żelatynę wymieszać z pozostałą gorącą mieszanką kremu. Wymieszać z rumem.
Umieść patelnię w misce z lodowatą wodą lub przechowywać w lodówce. Mieszaj od czasu do czasu, aż mieszanina lekko stopi się po upuszczeniu z łyżki.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż się spieni. Ubić w 1/3 szklanki cukru, 1 łyżka stołowa na raz, i nadal ubijać, aż sztywne i błyszczące. Nie podbierać. Złóż schłodzony krem.
Rozprowadzić na mieszaninie czekoladowej. Schłodzić co najmniej 3 godziny lub do Ustawienia.