Black Bean-Salsa Mango
Przepis czarna fasola-Mango Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cebula, pomarańcza i papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa z czarnej fasoli i Mango, Salsa Z Czarnej Fasoli Mango, oraz Salsa Black Bean & Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, wymieszać fasolę, mango, pomidor, papryka, cebula, jalapeo, kolendra, czosnek, sok z limonki, i ocet.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Podawać lub przykryć i schłodzić do 1 dnia.