Przepis czarna fasola-Mango Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cebula, pomarańcza i papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa z czarnej fasoli i Mango, Salsa Z Czarnej Fasoli Mango, oraz Salsa Black Bean & Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, wymieszać fasolę, mango, pomidor, papryka, cebula, jalapeo, kolendra, czosnek, sok z limonki, i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sok Z Limonki
Kolendra
Ocet
Czosnek
Pomidor
Fasola
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.