Przepis Black Bean Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: ser cheddar, pieprz jalapeño, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Black Bean Chili, Black Bean Chili, oraz Black Bean Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować pierwsze 5 składników i 1/2 łyżeczki soli w gorącym oleju w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu, stale mieszając, 8 minut lub aż Brązy wołowe i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Wołowina
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Wymieszać pozostałą 1 łyżeczkę soli, pokruszone pomidory, 1/2 szklanki piwa, i następne 6 składników, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 minut. Wymieszać w pozostałych 1 szklanka piwa, bulion, i fasola, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 45 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Marques de Caceres Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.