Black Bean & Rice Tostada
Black Bean & Rice Tostada może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, kukurydzę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Krewetki, czarna fasola i awokado Tostada, Śniadanie Tostada z Guacamole, czarną fasolą i gotowanym jajkiem, oraz Green Chile Bean Tostada Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. spryskaj obie strony tortilli sprayem do gotowania; umieść w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec 10 min. lub aż chrupiące i lekko rumiane.
Tymczasem gotować ryż w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Dodaj fasolę, kukurydzę i przyprawy
Wymieszać; dobrze wymieszać. Gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Top tortille z mieszanką ryżu, sałaty, salsy i sera.