Biszkopty śmietankowe z boczkiem i pieczoną cebulą

Biszkopty śmietankowe z boczkiem i pieczoną cebulą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać ciastka śmietankowe z boczkiem i prażoną cebulą spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 18. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką śmietanę do ubijania, bekon, proszek do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar Bacon Cream Biscuits, Biszkopty boczkowe z pieczonym masłem jabłkowym, oraz Boczek i jajko z pieczoną cebulą i papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Cebulę, zioła i olej wymieszać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
ZiołaZioła
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozłóż na dużej blasze do pieczenia; posypać solą i pieprzem. Pieczeń na złoty kolor, mieszając dwa razy, o 30 protokół. Super. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Boczek gotować na średniej patelni, aż chrupiące i brązowy. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Wymieszać z boczkiem i połową mieszanki prażonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
7
Wymieszać w śmietanie, podrzucając tylko do momentu równomiernego zwilżenia suchych składników; nie przesuszać. Ciasto wyłożyć na mąkę. Ugniatać przez 5 obrotów, aby dobrze się połączyć. Kształt na 18-calowy kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CiastoCiasto
8
Pokroić w poprzek na osiemnaście 1-calowych grubych rund. Rozmieść rund na blasze do pieczenia, rozstaw równomiernie od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Posmaruj każdy szkliwem; top każdy z pozostałą mieszaniną cebuli, naciskając, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
CebulaCebula
10
Piec ciastka na złoty kolor, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn