Biszkopty śmietankowe z boczkiem i pieczoną cebulą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać ciastka śmietankowe z boczkiem i prażoną cebulą spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 18. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką śmietanę do ubijania, bekon, proszek do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar Bacon Cream Biscuits, Biszkopty boczkowe z pieczonym masłem jabłkowym, oraz Boczek i jajko z pieczoną cebulą i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Cebulę, zioła i olej wymieszać w misce.
Rozłóż na dużej blasze do pieczenia; posypać solą i pieprzem. Pieczeń na złoty kolor, mieszając dwa razy, o 30 protokół. Super. Utrzymuj temperaturę pieca.
Boczek gotować na średniej patelni, aż chrupiące i brązowy. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól wymieszać w dużej misce.
Wymieszać z boczkiem i połową mieszanki prażonej cebuli.
Wymieszać w śmietanie, podrzucając tylko do momentu równomiernego zwilżenia suchych składników; nie przesuszać. Ciasto wyłożyć na mąkę. Ugniatać przez 5 obrotów, aby dobrze się połączyć. Kształt na 18-calowy kłodę.
Pokroić w poprzek na osiemnaście 1-calowych grubych rund. Rozmieść rund na blasze do pieczenia, rozstaw równomiernie od siebie.
Posmaruj każdy szkliwem; top każdy z pozostałą mieszaniną cebuli, naciskając, aby przylegać.
Piec ciastka na złoty kolor, o 20 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.