Biszkopty Nadziewane Wołowiną Z Grilla
Ciastka z wołowiną z grilla mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 43 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalny sos barbecue, paprykę, bardzo chudą mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej Nadziewane Serem, Kremowe Ciastka Wypełnione Dynią, oraz Glazurowane Nadziewane Owocami Herbatniki Kroplowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Brązowe mięso z papryką na średniej patelni.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z sosem barbecue.
Oddzielne herbatniki. Naciśnij 1 herbatnik na dolnej i górnej stronie każdej z 8 filiżanek muffin pan. (Patrz wskazówka, co zrobić z pozostałymi 2 herbatnikami.)
Mieszankę mięsa łyżką do filiżanek herbatników; naciśnij delikatnie do filiżanek z tyłu łyżki.
Piec 10 min. lub do momentu, aż ciastka będą lekko rumiane. Wierzch z serem; piec 3 do 4 min. albo aż się stopi.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego można spróbować to A. Rafanelli Dry Creek Zinfandel. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![A. Rafanelli Dry Creek Zinfandel]()
A. Rafanelli Dry Creek Zinfandel
A. Rafanelli to legendarny winiarz Dry Creek Valley. Ich produkcja jest wysoko rozdzielona między klientów list mailingowych i długoletnich kont restauracyjnych. Kilka przypadków trafia również do dystrybutorów i sprzedawców detalicznych, z których większość ma również długie relacje z winiarnią. Robią Cabernet Sauvignon i Merlot, ale Zinfandel jest ich wizytówką. Ich Zinfandel jest w zasadzie punktem odniesienia dla tej odmiany i umieścił suchy Dreek Zinfandel na mapie.Jest to klasycznie stylizowany, dobrze zbalansowany Zinfandel, który ma doskonałą strukturę i dobrą kwasowość. Unikalne wśród większości Zinfandeli, jest to wino, które jest zbudowane do nienagannej równowagi wieku.