Biszkopty Bunting
Bunting biscuits wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 24. Ta przystawka ma 241 kalorii, 0g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, wodorowęglan sody, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 733 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 3%. Podobne przepisy to Crazy Biscuits-herbatniki są smaczne, gdy wykonane od podstaw, te herbatniki są tak dobre, że będziesz szalony dla nich, Red Lobster Cheddar Bay Biscuits II-zrób te serowe ciastka garlicky w domu, oraz Angel Biscuits: łatwe ciastka z drożdżami.
Instrukcje
Włóż mąkę, masło, wodorowęglan i cukier do robota kuchennego, whizz, aż nie widać żadnych grudek masła, a następnie umieścić w misce do mieszania.
Jajko, syrop i wanilię ubijamy razem, a następnie mieszamy do miski drewnianą łyżką. Używając rąk, zagnieść razem na gładkie ciasto.
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Wytnij szablon trójkąta z karty o rozmiarze, który chcesz mieć.
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni. Użyj szablonu, aby wyciąć trójkąty ponownie zwijać ozdoby, aby uzyskać jak najwięcej. Linia niektóre blachy do pieczenia z pergaminem do pieczenia i podnieść na herbatniki. Użyj końcówki ołówka, aby zrobić 2 otwory w górnej części każdego z nich nie zbyt blisko krawędzi.
Piec, jedną tacę na raz, przez 8-10 minut, przeróbając każdy otwór, gdy ciastka są tylko na zewnątrz i nadal miękkie. Super. Nie mrożone herbatniki można zamrażać do 3 miesięcy lub przechowywać w szczelnym pojemniku przez tydzień.
Podziel lukier na tyle kolorów, ile chcesz i ugniataj w barwnikach spożywczych, aby uzyskać pożądane kolory.
Rozwałkuj cienko na powierzchni lekko posypanej cukrem pudrem i użyj szablonu, aby wyciąć trójkąty lukru.
Posmaruj grzbiety lukru odrobiną wody i przyklej do ciastek, tworząc dziury w lukrze, aby pasowały do herbatników.
Wyciąć małe kółka z resztek lukru, umyć grzbiety wodą i przykleić do niektórych herbatników. Udekoruj długopisami lukierowymi, jeśli chcesz, a następnie ostrożnie przedupcz wstążkę lub sznurek i zawieś swoje smakołyki.