Biszkopt z mąki kukurydzianej żurawinowo-pistacjowej

Biszkopt z mąki kukurydzianej żurawinowo-pistacjowej
Żurawinowo-pistacjowa mąka kukurydziana Biscotti może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 163 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Ten przepis od Marthy Stewart ma 28 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz pod ręką jajka, grubą sól, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy, Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy, oraz Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn