Biszkopt Z Czekoladą
Czekoladowe ciastko może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 101 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, ekstrakt z wanilii, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z polewą czekoladową, Babeczki Czekoladowe Z Polewą Czekoladową, oraz Ciasteczka Czekoladowe Z Brązowym Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać w średniej misce i odstawić.
Śmietanę masło, cukier granulowany i cukier brązowy w drugiej średniej misce za pomocą miksera ręcznego na dużej prędkości, o 3 protokół.
Dodaj jedno jajko na raz, upewniając się, aby dobrze wymieszać przed każdym dodatkiem.
Dodać waniliowy i migdałowy posiłek i wymieszać.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj i ubić do połączenia. Ciasto będzie gęste i lepkie. Wchodzisz w czekoladowe chipsy i pekan.
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół. Używając mąki, uformuj każdy kawałek ciasta w kłodę o długości około 10 cali.
Brush off nadmiar mąki; przenieść dzienniki do przygotowanej blachy do pieczenia, rozmieszczone 5 cali od siebie. Spłaszczyć każdą kłódkę w pas o szerokości 2 cali.
Piec, aż zbrązowieje i ustawić, O 20 protokół.
Przełożyć do stojaka; ostudzić na 10 minut.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni F.
Przenieść biszkopty na powierzchnię roboczą. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój każdy pasek po przekątnej na plastry o grubości 1/3 cala. Ułóż plastry cut-side down na blachach do pieczenia.
Piec biszkopty, obracając blach do pieczenia w połowie, aż ostry, o 30 protokół.
Przełożyć blachy do pieczenia na stojaki i ostudzić całkowicie.
Ciastka można zrobić 3 dni wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.