Biszkopt Pomarańczowy
Pomarańczowy biszkopt to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Pomarańczowy Biszkopt Z Pomarańczowym Kremem Bawarskim, Biszkopt Pomarańczowy, oraz Biszkopt Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9 calowy Okrągły patelni.
Oddzielić jajka na zimno, a następnie doprowadzić do temperatury pokojowej.
Ubić żółtka, cukier i startą skórkę pomarańczy, aż będą lekkie i puszyste.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Na przemian dodać mieszaninę mąki i sok pomarańczowy do mieszaniny żółtka.
W oddzielnej dużej czystej misce, czystą trzepaczką lub ubijaczami, ubij białka na sztywne szczyty i złóż na ciasto.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 50 do 60 minut.