Biszkopt Pomarańczowo-Migdałowy
Przepis pomarańczowy-migdałowy Biscotti jest gotowy w około 2 godziny i 35 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten deser ma 1174 kalorii, 22g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.11 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka cukru, masła, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Biszkopt Pomarańczowy Migdałowy, Biszkopt pomarańczowy migdałowy II, oraz Biszkopt Pomarańczowy Migdałowy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF.
W dużej misce energicznie wymieszać cukier, masło, skórkę pomarańczową i jajka, aż będą kremowe i dobrze wymieszane. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i migdały. Uformuj połowę ciasta na raz w prostokąt, 10x3 cale, na nieprzetworzonym arkuszu ciastek.
Piec około 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na blasze 15 minut.
Pokroić w poprzek na plastry 1/2 cala. Włącz plastry Wyciąć Boki w dół na arkuszu cookie.
Piec około 15 minut lub aż chrupiące i jasnobrązowe.
Usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu. Całkowicie fajne.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.