Biszkopt Czekoladowo-Miętowy
Biszkopt czekoladowo-miętowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1435 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz ekstrakt z mięty pieprzowej, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czekolada Mięta Biscotti, Czekolada Mięta Biscotti, oraz Czekolada Mięta Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko smarować arkusz cookie.
Wymieszać cukier, masło, ekstrakt z mięty pieprzowej i jajka w dużej misce z łyżką do wymieszania. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i solą. Wymieszać 1/2 szklanki cukierków i 1/2 szklanki czekoladowych chipsów (ciasto będzie sztywne). Podziel ciasto na pół. Kształt każdej połowy w 10x2-calowy prostokąt na arkuszu cookie.
Piec 30 do 35 minut lub do jasnego złotego koloru. Schłodzić na blasze 15 minut.
Pokroić w poprzek na plastry 1/2 cala.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół,na arkuszu ciastek.
Piec około 15 minut lub do jasnobrązowego i chrupiące. Natychmiast usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu.
Roztopić kawałki czekolady na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Połowę każdego biszkoptu zanurzyć w roztopionej czekoladzie; posypać zmiażdżonymi cukierkami. Całkowicie schłodzić na woskowanym papierze.