Bissara
Bissara może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Jeśli masz chile pieprz, oliwa z oliwek, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Bissara (Puree Z Fasoli Fava) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek smażyć na oleju roślinnym w dużym garnku na małym ogniu, aż lekko zbrązowieje.
Wlać wodę i oliwę z oliwek; wymieszać z podzielonym groszkiem, pietruszką, papryką chili, papryką, kminkiem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez około 55 minut, mieszając od czasu do czasu, aby groszek nie przyklejał się do dna garnka. Gdy groszek będzie miękki, rozgnieść je drewnianą łyżką, aż będą gładkie; wymieszać z dodatkową wodą, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.