Biscotti Z Kandyzowanymi Owocami
Kandyzowane owoce Biscotti może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Za 16 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 72. Jedna porcja zawiera 83 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, proszek do pieczenia, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Solony Karmel i kandyzowane Biscotti z orzechów pekan, Kandyzowane Biscotti Z Kawałkami Czekolady Migdałowej, oraz Biscotti Z Suszonych Owoców.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukier. Wymieszaj jajka i ekstrakt z anyżu. Przesiej mąkę, proszek do pieczenia i sól; wymieszaj z mieszanką jajeczną. Na koniec dodaj kandyzowane owoce. Ciasto przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Podziel ciasto na 4 równe porcje.
Zwiń każdą porcję w kłodę o długości około 12 cali.
Umieść 2 kłody na arkuszu ciastek. Lekko dociśnij i piecz w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut.
Wyjmij z piekarnika i ostudź na patelniach przez około 5 minut. Pokrój po przekątnej na plastry o grubości 1/2 cala.
Połóż plastry pokrojoną stroną do dołu na blasze do pieczenia i wstaw do piekarnika na kolejne 16 do 18 minut lub do lekkiego opiekania. Schłodzić na stojakach i przechowywać w hermetycznych pojemnikach.
Polecane wino: Vin Santo, Tawny Port
Biscotti działa naprawdę dobrze z Vin Santo i Tawny Port. Vin santo to najbardziej tradycyjne połączenie biscotti-możesz tam zanurzyć biscotti! Tawny port jest równie dunkable. Możesz spróbować Faire La Fete Cremant de Limoux. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Faire La Fete Cremant de Limoux]()
Faire La Fete Cremant de Limoux
Jasnozłoty kolor z żywymi aromatami i smakami pieczonego jabłka, białej wiśni i bezy cytrynowej. Od wykwintnego kawioru i ostryg po popcorn, Faire la Fête to wszechstronne wino, które dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw i kuchni. Spróbuj z azjatycką sałatką gruszkową, pikantnymi bułeczkami z tuńczyka lub kotletami wieprzowymi i musem jabłkowym.Mieszanka: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir