Big-Batch Salsa Chicken Fiesta
Big-Batch Salsa Chicken Fiesta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, olej roślinny, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mała Partia Zielona Salsa Verde Chicken Enchiladas, Salsa Chicken Fiesta (Zapalniczka ), oraz Fiesta piersi z kurczaka z salsą pomidorowo-awokado.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spray 3 (8-lub 9-calowe) patelnie kwadratowe z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać razem Bisquick mix, wody i jaj.
Rozprowadzić równomiernie na patelniach.
Posypać 1/2 szklanki sera na ciasto w każdej patelni.
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Kurczak gotować w oleju, często mieszając, aż z zewnątrz zmieni kolor na biały; odcedzić. Wymieszać z salsą; podgrzewać do nagrzania. Łyżka równomiernie na ciasto w patelniach do w granicach 1/2-cala krawędzi.
Piec 22 do 25 minut lub do momentu, aż krawędzie będą Ciemnobrązowe.
Posypać 1/2 szklanki pozostałego sera na każdej patelni.
Piec 1 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera. Poluzować z boków patelni; pokroić w kwadraty.