Big-Batch Cheeseburger Bake
Ten przepis służy 16 i kosztuje 65 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 178 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz skondensowaną zupę serową cheddar, oryginalną mieszankę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Boczek Cheeseburger Piec, Cheeseburger Biscuit Bake, oraz Crunchy Cheeseburger Mac Bake.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. obficie spryskać dno i boki patelni 15x10x1-calowej sprayem do gotowania. W 12-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić. Wymieszać z zupą, warzywami i mlekiem.
W dużej misce, mieszać Bisquick wymieszać i wody do zwilżenia.
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Rozprowadzić mieszankę wołową na cieście.