Big Bacon Burger

Big Bacon Burger
Big Bacon Burger może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 1125 kalorii, 52g białka, oraz 78 g tłuszczu. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, olej, liść laurowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 86%. Spróbuj Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem), Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, oraz Big Bacon Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce, połączyć szpinak, Worcestershire, jajko, i sól i pieprz, do smaku. Wymieszaj składniki trzepaczką, aż jajko zostanie rozbite i włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mięso i rękami wymieszać, aż do całkowitego połączenia. Kształt mieszaniny mięsa na 4 paszteciki nawet, aby dopasować rozmiar kaiser roll, i umieścić 1/4-calowy lekki dołek w środku każdego patty, aby umożliwić mu gotować równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kaiser BunKaiser Bun
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Na przemian rozgrzać grill do medium (350 stopni F) i pocierać ruszt ręcznikiem zanurzonym w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podgrzać brojlery na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
6
Dodać paszteciki na patelni, i gotować przez około 4 do 6 protokół. Flip hamburgery i gotować kolejne 4 do 6 minut dla średnio rzadkich hamburgery. Naprzemiennie, grillować paszteciki odkryte przez 4 do 6 minut, a następnie odwrócić i grillować przez kolejne 4 do 6 minut. Top każdy patty z kawałkiem sera i umieścić pod brojlerem do stopienia sera. Na przemian zamykamy blat grilla i gotujemy aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Do każdego burgera rozłóż dno bułki z 1/4 majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Umieść hamburgera na majonezie i top z 2 plastrami boczku i trochę cebuli. Przykryć górną częścią rolki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem cebuli i liścia laurowego, w średnim rondlu na średnim ogniu. Mieszać, aż cukier się rozpuści, a następnie doprowadzić do wrzenia. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, wymieszaj cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Zdjąć patelnię z ognia i dodać liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę.
12
Połącz wszystkie składniki w małej misce, aż równomiernie wymieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn