Bierocki Pam
Pam ' s Bierocks może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 265 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jajko, kapustę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Bieroków, Bieroków, oraz Kraut Bierocki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto: w dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Odstawić, aż kremowy, o 10 protokół.
Wymieszać z cukrem, margaryną, jajkiem, solą i 1/2 mąki. Ubijaj do gładkości; dodaj pozostałą mąkę, aż ciasto się połączy.
Miejsce w naoliwionej misce. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub na noc, lub pozostawić do wyrośnięcia na 1 godzinę.
W dużej ciężkiej patelni, brązowe mięso.
Dodaj cebulę, kapustę, sól i gotuj na wolnym ogniu 30 minut. Chłodny do lata. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.) pokryj arkusz ciastek nieprzywierającym sprayem.
Rozwałkować ciasto i podzielić na 20 sztuk.
Każdy kawałek ciasta rozłożyć na powierzchni nie posypanej mąką i napełnić około 2 łyżkami nadzienia. złożyć ciasto na i uszczelnić krawędzie.
Umieść na przygotowanym arkuszu ciastek i pozostaw do wyrośnięcia na 1 godzinę.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut, lub do złotego koloru.
Posmarować masłem i podawać.