Białe Trufle

Białe Trufle
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj Białe Trufle. Z tego przepisu składa się 20 porcji zawierających 133 kalorie, 2 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 59 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Udaj się do sklepu i kup irlandzki likier śmietankowy, ekstrakt waniliowy, gęstą śmietankę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 15% wyniku, co nie jest wynikiem super. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także trufle czarno-białe, trufle z białej czekolady i trufle z białej czekolady.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Śmietanę włóż do żaroodpornej miski, a miskę postaw nad garnkiem z gotującą się wodą. Gotuj, aż się rozgrzeje. Za pomocą drucianej trzepaczki powoli mieszaj białą czekoladę z ciepłą śmietanką, aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wymieszaj z likierem i wanilią. Przykryj i schładzaj przez 1 godzinę lub do momentu, aż będzie giętki, ale wystarczająco twardy, aby można go było nabierać. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Za pomocą 2 łyżeczek do herbaty lub miarki lodów o średnicy 1 1/4 cala ułóż porcję mieszanki czekoladowej i umieść ją na blasze do pieczenia wyłożonej papierem pergaminowym. Przechowywać w lodówce przez około 15 minut, aż masa będzie wystarczająco twarda, aby można było ją uformować w szorstkie kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
(z Kartonu)(z Kartonu)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Połóż posiekane orzechy laskowe na blasze i włóż do piekarnika na 8 minut. Ochłodzić do temperatury pokojowej. W żaroodpornej misce rozpuść gorzką czekoladę, ustaw ją nad garnkiem z gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Skropić 10 truflami roztopioną gorzką czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
TrufleTrufle
6
Pozostałe trufle obtoczyć w posiekanych orzechach. Schłodź, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Uwaga: ten przepis został zaktualizowany i może różnić się od pierwotnie opublikowanego lub nadawanego.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Perrier-Jouet Grand Brut z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 57 dolarów za butelkę.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn