Fasola w stylu New Orleans może być tylko przystawką, której szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 208 kalorii, 13g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, oregano, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj New Orleans Style czerwona fasola i ryż, Ugotuj książkę: fasola czerwona w stylu New Orleans, oraz Wieprzowina W Stylu Wiejskim Z Białą Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spuścić płyn do namaczania.
2
Włożyć fasolę do szybkowaru z 5 szklankami wody i rozpocząć ogrzewanie, odkryte. Tymczasem posiekaj wszystkie warzywa dobrze, ręcznie lub w maszynce. Jak posiekać każdy z nich, dodać go do szybkowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodaj pozostałe składniki z wyjątkiem Tabasco i hickory wędzonej soli. Sprawdź poziom wody w kuchence i dodaj kolejną filiżankę, jeśli nie ma wystarczającej ilości wody, aby pokryć wszystkie składniki o 1 cal. Zamknąć szybkowar i ustawić timer na 12 minut (elektryczny) lub doprowadzić do wysokiego ciśnienia i gotować przez 12 minut po osiągnięciu ciśnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
4
Wyjmij z ognia (lub wyłącz kuchenkę elektryczną) i pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie. Jeśli ciśnienie nie spadnie w ciągu 20 minut, szybko zwolnij ciśnienie. Sprawdź fasolę na pączek. Powinny być delikatne, a większość powinna zacząć się rozpadać. Jeśli Twoje ziarna są nadal twarde, przywróć je do wysokiego ciśnienia na kilka minut. Jeśli fasola jest miękka, dodaj Tabasco i wędzoną sól i gotuj bez przykrycia, aż płyn zmniejszy się, a woda do gotowania zacznie przypominać SOS. Mieszać często, aby upewnić się, że nie są spalanie na dnie i włączenie suszonych fasoli po bokach garnka. Po około 20 minutach, jeśli ciecz nadal wydaje się wodnista, a nie kremowa, możesz wziąć mikser zanurzeniowy i zmiksować część fasoli (pamiętaj, aby najpierw usunąć liście laurowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Słonina Wieprzowa
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
Słonina Wieprzowa
5
Dodać dodatkową sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Podawać na gorącym ryżu z ostrym sosem na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz