Biała fasola, Karczoch, i Chard Ragout może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 2,03 zł za porcję. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka karczochów, woda, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Ragout Z Białej Fasoli, Ragout z białej fasoli z grzankami, oraz Grzyby, biała fasola i Por Ragoût.
Instrukcje
1
Aby przygotować ragout, podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj por, marchew, i czosnek; przykryć i gotować 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Umieścić mieszaninę porów w 5-litrowej kuchence elektrycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Dodać fasolę i dalej 11 składników (przez karczochy). Przykryć i gotować na wysokiej 8 godzin lub aż warzywa będą miękkie.