Biała fasola, Karczoch i Ragout

Biała fasola, Karczoch i Ragout
Biała fasola, Karczoch, i Chard Ragout może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 2,03 zł za porcję. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka karczochów, woda, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Ragout Z Białej Fasoli, Ragout z białej fasoli z grzankami, oraz Grzyby, biała fasola i Por Ragoût.

Instrukcje

1
Aby przygotować ragout, podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodaj por, marchew, i czosnek; przykryć i gotować 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Umieścić mieszaninę porów w 5-litrowej kuchence elektrycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Dodać fasolę i dalej 11 składników (przez karczochy). Przykryć i gotować na wysokiej 8 godzin lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5
Dodaj chard; mieszać, aż chard zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
6
Aby przygotować smak, połączyć wrzącą wodę i suszone pomidory; odstawić 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Odcedzić; posiekać.
8
Połączyć suszone pomidory i pozostałe składniki; odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika

Składniki

411opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepomidory pokrojone w kostkę z bazylią, czosnkiem i oregano, odsączonepomidory pokrojone w kostkę z bazylią, czosnkiem i oregano, odsączone7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegotowana fasola cannellinigotowana fasola cannellini2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/2 cala grubości) plastry marchwi(1/2 cala grubości) plastry marchwi1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebula kopru włoskiegoposiekana cebula kopru włoskiego7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniona cebula kopru włoskiegorozdrobniona cebula kopru włoskiego591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki255opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeopakowanie mrożone karczochy serca, rozmrożoneopakowanie mrożone karczochy serca, rozmrożone3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone0Batoniki toffi Heath2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju0Batoniki toffi Heath2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojony porcienko pokrojony por11 łyżka suszonego oreganoświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2Batoniki toffi Heath1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina0Batoniki toffi Heathsuszone oreganosuszone oregano2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana czerwona paprykaposiekana czerwona papryka4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/2 cala) kostka czerwony ziemniak(1/2 cala) kostka czerwony ziemniak0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Batoniki toffi Heathpasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej6pomidory suszone na słońcu, bez olejupomidory suszone na słońcu, bez oleju4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwechopped Swiss chardchopped Swiss chard4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorganiczny bulion warzywnyorganiczny bulion warzywny1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepapryka żółta pokrojona w kostkępapryka żółta pokrojona w kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia91
Magazyn