Biała czekolada - tort Krówkowy jest bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę, skrobię kukurydzianą, galaretkę porzeczkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Biała Czekolada-Tort Krówkowy, Tort Czekoladowo-Wiśniowy Fudge, oraz Tort czekoladowy z Paschalną polewą Krówkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 9-calowy springform patelni z nonstick gotowania sprayu. W dużym rondlu roztopić półsłodką czekoladę i masło na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gładkie. Schłodzić 35 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W międzyczasie, beat jajka w małej misce z dużą prędkością przez 5 minut lub do potrójnej objętości. Złóż jajka do schłodzonej czekolady, aż dobrze wymieszane.
Piec w temperaturze 204°. przez 15 do 20 minut. Krawędzie ciasta zostaną ustawione, ale środek będzie się poruszać po przeniesieniu. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 1/2 godziny lub do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w lodówce 1 1/2 godziny lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Białą czekoladę i 3 łyżki śmietany rozgrzać w dużym rondlu na małym ogniu, często mieszając, aż czekolada się rozpuści. W dużej misce, beat ser śmietankowy, cukier puder i crme de cacao, aż będzie gładka. Ubijając, powoli dodawać białą czekoladę, aż będzie gładka. W schłodzonej małej misce ubijaj pozostałą śmietanę do ubijania, aż uformują się sztywne szczyty. Złożyć do mieszanki białej czekolady. Fold w miniaturowych czekoladowych chipsów.