Biała czekolada - tort Krówkowy jest bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę, skrobię kukurydzianą, galaretkę porzeczkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Biała Czekolada-Tort Krówkowy, Tort Czekoladowo-Wiśniowy Fudge, oraz Tort czekoladowy z Paschalną polewą Krówkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 9-calowy springform patelni z nonstick gotowania sprayu. W dużym rondlu roztopić półsłodką czekoladę i masło na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gładkie. Schłodzić 35 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
W międzyczasie, beat jajka w małej misce z dużą prędkością przez 5 minut lub do potrójnej objętości. Złóż jajka do schłodzonej czekolady, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do rozpylonej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Piec w temperaturze 204°. przez 15 do 20 minut. Krawędzie ciasta zostaną ustawione, ale środek będzie się poruszać po przeniesieniu. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 1/2 godziny lub do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w lodówce 1 1/2 godziny lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
5
Białą czekoladę i 3 łyżki śmietany rozgrzać w dużym rondlu na małym ogniu, często mieszając, aż czekolada się rozpuści. W dużej misce, beat ser śmietankowy, cukier puder i crme de cacao, aż będzie gładka. Ubijając, powoli dodawać białą czekoladę, aż będzie gładka. W schłodzonej małej misce ubijaj pozostałą śmietanę do ubijania, aż uformują się sztywne szczyty. Złożyć do mieszanki białej czekolady. Fold w miniaturowych czekoladowych chipsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate Chips
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
żółty Owocowy Roll-up
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozłóż na cieście. Przechowywać w lodówce do firmy, 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Aby przygotować sos, odcedzić maliny, zastrzegając syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 Kaloriami
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
8
Dodać wodę do syropu, aby 3/4 szklanki. W małym rondlu, połączyć mieszaninę syropu i skrobi kukurydzianej; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Dodać galaretkę; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i jasne. Wymieszać z malinami. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.