Biała Czekolada-Kora Wiśniowa
Biała czekolada-Kora wiśni wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 131 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, Premium czekoladowe chipsy, precel kije, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Kora z białej czekolady, wiśni i pestek dyni, Kora Czekoladowa Wiśniowa, oraz Kora Czekolady Migdałowo-Wiśniowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść migdały na patelni na dużym ogniu. Gotować 2 protokół lub do lekko rumiane, często mieszając.
Połącz migdały, wiśnie i precle w misce. Odstawić połowę mieszanki.
Czekoladę umieścić w miarce szklanej 1-litrowej. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 1/2 minuty lub do rozpuszczenia czekolady, mieszając co 30 sekund.
Dodaj czekoladę do miski z mieszaniną precli; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić masę czekoladową równomiernie na 12 x 7-calowy prostokąt na galaretowatej rolce wyłożonej pergaminem.
Pozostałą mieszaninę precli równomiernie posypać czekoladą, lekko naciskając, aby się przylgnąć. Zamrozić 10 minut. Podzielić na 16 sztuk.