Biała Czekolada Kokosowe Ciasteczka Makadamia
Biała czekolada Coconut Macadamia Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 183 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kokos, mąka, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brązowe masło Biała czekolada ciasteczka Makadamia z kokosem, Bezglutenowa Biała Czekolada Żurawina Kokos Orzechy Makadamia Ciasteczka, oraz Tropikalne ciasteczka (z białą czekoladą, orzechami Macadamia, skórką z limonki + prażonym kokosem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu gotować masło, aż złoty, ale nie brązowy. Wymieszać z brązowym cukrem i schłodzić przez 50 do 60 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować lub wyłożyć blachy do pieczenia pergaminem.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Ubij mieszaninę masła z białym cukrem, aż będzie puszysta i gładka. Ubić w jajku i wanilii. Następnie wymieszać mieszaninę mąki. Wymieszać z orzechami macadamia, kawałkami białej czekolady i kokosem.
Rozwałkuj ciasto na 1 1/2 do 2 calowych kulek i piecz w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 9 do 11 minut.