Biała Czekolada Ciasto Żurawinowo-Gruszkowe
Biała czekolada ciasto żurawinowo-gruszkowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 195 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, żurawiny, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową, Eklerki z karmelizowanym kremem z białej czekolady, oraz Sekretny składnik (żurawina): lody żurawinowe z kawałkami białej czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Beat jaj i wody w małej misce; ustawić stronie. Rozłóż arkusze ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni. Przyciąć około 1 cala od każdego rogu każdego arkusza ciasta. Zachowaj ozdoby do wykorzystania jako dekoracje.
Umieść 1 arkusz ciasta na nieczystej blasze do pieczenia.
Wymieszać posiekaną czekoladę, gruszki i żurawinę.
Rozłóż środek przygotowanego arkusza ciasta do 1 cala krawędzi.
Umyj krawędzie wodą. Wierzch z pozostałym arkuszem ciasta. Docisnąć krawędzie wraz z widelcem do uszczelnienia. Udekoruj ozdobnymi ozdobami.
Wytnij kilka 2-calowych szczelin, 2 cale od siebie, w wierzchu ciasta.
Piec 35 min. lub aż ciasto będzie złote. Fajne 30 min. na blasze do pieczenia. Stopić pozostałe 2 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Odstawić, aż czekolada będzie jędrna.